Skip navigation MENU

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk voor jongeren

Wil je vrijwilligerswerk doen in het buitenland voor het goede doel? Kom dan naar de christelijke kibboets Nes Ammim in Israël! Help ons bij het stimuleren van contact tussen de verschillende bevolkingsgroepen in Israël. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons in Israël komen helpen.

Vacatures

Young Global Explorers

Jonge ontdekkingsreizigers gezocht! Tijdens het unieke Young Global Explorers-programma van Nes Ammim ontdek jij hoe het is om te werken en leven in Israël. Gedurende drie maanden dompel je je onder in onze christelijke kibboets. Je leert over de culturen, religies en inwoners van het land en gaat met elkaar de dialoog aan. Een ervaring die je leven verrijkt!

Lees meer

Tussenjaar in het buitenland

De christelijke kibboets Nes Ammim in Israël geeft jongeren de mogelijkheid om een tussenjaar in Israël door te brengen. Je werk dan op de kibboets als vrijwilliger in het hotel, de technische dienst, de tuinen of in de huishouding. Daarnaast volg je een boeiend studieprogramma en genoeg vrije tijd en vervoersmogelijkheden om Israël te ontdekken. Lees hier alles over een christelijk tussenjaar bij Nes Ammim in Israël.

Meer informatie
Vrijwilligerswerk buitenland jongeren

Christelijke werkvakantie

Maak een avontuurlijke reis en help mee bij de ontwikkeling van Israël. Ga op werkvakantie naar Nes Ammim in Israël, een avontuurlijke reisbestemming! Tijdens je werkvakantie krijg je voldoende tijd en mogelijkheden om het land te ontdekken, samen met andere (internationale) vrijwilligers. Lees meer over een christelijke werkvakantie.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Facebook_logoVolg Nes Ammim op Facebook