Skip navigation MENU

Young Global Explorers

Young Global Explorer worden?

Jonge ontdekkingsreizigers gezocht! Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en wil je een onvergetelijke tijd in Israël beleven? Geef je dan op voor het nieuwste programma van Nes Ammim: Young Global Explorers. In drie maanden ontdek je Israël in al haar facetten en maak je kennis met haar bewoners. Een unieke ervaring die je deelt met leeftijdsgenoten uit verschillende landen en culturen.

Aanmelden    Bekijk de brochure

Wonen en ontdekken in Israël

Wil jij meer inzicht krijgen in je eigen talenten en ontwikkeling? Dan biedt de kibboets van Nes Ammim de uitgelezen plek voor nieuwe contacten en persoonlijke inzichten. Je voert allerlei huishoudelijke taken uit in de kibboets, reist in Israël en leert tegelijk over culturele en religieuze grenzen heen kijken. Wat zijn de verschillen en waar vinden gelovigen elkaar juist? Nieuw opgedane kennis en ervaringen maken dat je enorm groeit tijdens deze maanden in Israël. Gedurende het programma ben je bijvoorbeeld samen met anderen bezig in de tuin of de keuken van Nes Ammim. Daarnaast hou je regelmatig studies over onder andere de geschiedenis van het land en onderwerpen zoals de holocaust. Ook bezoek je zowel kerken als synagoges.

Aanmelden
hiking woestijn Israel

Full Israel Experience

Ervaar het echte leven in Israël tijdens het Young Global Explorers-programma. Je leeft in een Israëlische kibboets en brengt volop tijd door in de prachtige natuur. Ook ontdek je de diversiteit van de inwoners van het land. Tijdens studies en excursies leer je over de geschiedenis van de regio, de religies die een belangrijke rol spelen, politiek en over het Palestijnse perspectief. Je maakt tijdens het programma onder andere een reis naar de Westelijke Jordaanoever en de Negev-woestijn.

Bekijk de brochure

Praktische informatie Young Global Explorers

Diverse keren per jaar start een nieuw traject van drie maanden in kibboets Nes Ammim in West-Galilea. Je betaalt hiervoor een eigen bijdrage. Tijdens jouw Young Global Explorers-tijd voer je huishoudelijke taken uit in en rondom hotel Nes Ammim. Daarnaast worden er lezingen, excursies en speciale evemenenten georganiseerd.

Aanmelden
Nes Ammim hotel lounge

Op de hoogte blijven? Facebook_logoVolg Nes Ammim op Facebook